befrielsepedagog.blogg.se

När känslan av att utrycka sina tankar blir för stor, är det upp till varje individ att sätta sitt avtryck till denna värld.

Kan du inte själv skjuta din hund låt då bli!

Kategori: Tankar

Kan du inte själv skjuta din hund låt då bli!

Att bo på landet har sin för och nackdelar… Idag känns det tungt, för cirka tio minuter sedan sköt grannen en hund. Någon hade ”räddat” den från som dem sa ”någon knarkare” hunden krävde tydligen träning och var inte helt medgörlig (sägs vara agressiv). Kanske var det de nya ägarna som inte klarade av en Rottweiler hanne. Det var enligt dem för dyrt att låta den somna in hos veterinären för man måste betala för att bli av med kroppen… Vi försökte få dem till att vänta tills i morgon och prata med hundpsyk eller veterinär. Men nej! 

Jag blir så jävla ledsen och arg, vem bestämmer ödet för någon annans liv?

1. Ta INTE emot en hund du inte klarar av d.v.s. en omplaceringshund innebär träning, engagemang och struktur har du inte det köp en teddybjörn istället. 2. Fundera över vilken ras, Rottweiler är ingen ”enkel” ras. 3. Om hunden inte gör som du vill, då är det du som är otydlig som ägare och måste anstränga dig mer. 4. Har du inte ”råd” att avliva en hund eller göra en rättvis bedömning av situationen ta INTE emot hundar. 5. Kan du inte själv skjuta din hund låt då bli!

Men visst jag hoppas att ni får samma behandling d.v.s. att ni hamnar i ett hem (äldreboende) där ni får skulden för allt. När ni säger ifrån och skäller på personalen. Då det blir för dyrt med en ”dyr” begravning så hoppas jag att era anhöriga ringer någon som kan tänka sig att skjuta er mellan ögonen, sveper in er i ett gammalt täcke och dumpar er i skogen. Kanske kommer det då en hund och pissar på er grav!

 Snälla skaffa nu inte fler hundar… 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: